keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pieni katsaus lähitulevaisuuteen

Heippa kaikki hanipuput~! ...Hanipuput?

Ensimmäiseksi, kiitos ihan hirveästi~!<3 Meillä on nykyään yli kaksikymmentä lukijaa, sehän on enemmän kuin minulla elinvuosia! Ihan uskomatonta, mutta samalla ihanaa, jos ihmisiä oikeasti kiinnostaa, mitä kirjoitamme tänne. Tai sitten kaikki lukee vain Tutin tekstit ja minun tekstejä ei jakseta lukea, koska jaarittelu. x3 Mutta ihan oikeasti, kiitos~ En tiedä kuuluisiko näin kiittää, mutta kiitän kuitenkin, koska sain/saan edelleen hyvän mielen. Haluaisin antaa kaikille ison halin~!

Sitten oikeaan asiaan. Eli suunnitelmiin~ Tarkemmin sanottuna talven suunnitelmiin, mitkä on melko varmoja toivon mukaan... Jos lähtisin kaikkia suunnitelmiani listaamaan, ei välttämättä yhden postauksen pituus riitä. Mutta niihin suunnitelmiin!

Mirka Fortuna - Trinity Blood
Mirka, Mirka, ihana Mirka~! Mirka on yksi lempihahmoistani kautta aikain ja on ollut cossilistalla vuodesta 0 eli aivan alusta. Trinity Blood on yksi lempisarjoistani ja Mirka ehdoton lempihahmo! Hän on minun pikkuinen~ Voisin jaaritella ties kuinka pitkään kuinka paljon rakastan Mirkaa, mutta ehkä en sitä nyt tee. Kun Mirkan lisäsin cossilistalle ajattelin, että tämän teen, kun olen iso ja taitava. Nykyään olen isompi ja taitavampi, mutten omasta mielestäni taitava, en lähellekään.

Valitsin yhden helpoimmista asuista, jonka voisin jopa osata valmistaa kunnialla. Suurin ongelma tässä asussa on kuitenkin se, ettei sitä näy kertaakaan värillisenä tahi kokonaisena edestä tai takaa. Pitää siis soveltaa melko paljon, värit otan toisesta kuvasta ja kaavatkin olen jo saanut tehtyä yhdistelemällä osia yhtenäiseksi. Tosin hihaan pitäisi kaavat vielä kuositella, mutta kyllä sen ehtii. Kankaatkin pitäisi vielä tilata, jotta ne ehtisivät tulla, ajattelin nimittäin tehdä tämän tanssiaisiin. Aluksi jännitti, onko tämä tarpeeksi juhlava, mutta kyllä se kuulemma on.

Tässä asussa moni asia jännittää minua, koska Mirkasta on tullut jollain tapaa pyhä minulle ja haluan saada tehtyä sen mahdollisimman siististi. Mutta asia, joka eniten jännittää on oma pituuteni. Mirka on melko lyhyt ja minä melko pitkä... Minulla on kompleksi omasta pituudestani ja yritän aina valita hahmoja, jotka olisivat edes hieman pidempiä, mutta Mirka on vain niin ihana, että on pakko päästä cossaamaan!

Siesta 556 - Umineko no Naku Koro ni
Umineko, pantsut ja söpö puputyttö, tarvitseeko selittää enempää? Umineko on ehdottomasti yksi parhaista sarjoista, mitä tiedän ja se on vielä täynnä ihania hahmoja. Olen jo Shannonia cossannut Traconissa vuonna 2012 ja Frostissa 2013, mutta sen laatu on jotain hieman hämärää ja siitä on ihan liian kauan! Sitä paitsi Siesta Sisters'it on ihania ja 556 itselläni upposi. Alunperin meillä piti olla ryhmä, jossa olisin ollut 556, mutta se vähän jäi. Sitten päätin, että teenpä Yukiin Siestan ja yhtäkkiä siinä oli ryhmä ympärillä. Harmittaa siinä vain se, ettei minulta kysytty mielipidettä asiaan, vaan sain kuulla siitä jälkeenpäin, kun Tutti sanoi asiasta. Ei se siis haittaa, minusta vain olisi ollut mukavaa kuulla asiasta, koska kankaita olen jo hankkinut, puuttuu enää valkoinen ja liila kangas, tiedän jo kuitenkin, mitä kangasta aion käyttää. Mutta vaikka kuinka kuumottaisi alkaa tekemään kaavoja ja protoja 556'seen, pitää Mirka ensin tehdä pois alta. Kyllä minä tämän vielä aloitan tämän vuoden puolella! Ja sitten saan ensimmäisen pantsucossini, jotenkin olen halunnut tehdä sellaisen jo pitkään~x3

Shion Sonozaki - Higurashi no Naku Koro ni
Tämä ei nyt talveen liity, mutta kun en vielä tiedä, milloin tarkalleen Shionin teen. Minun oli tarkoitus tehdä tämä jo tänä vuonna, mutta kesä meni ja loppui liian aikaisin. Tai sitten minä vain olen niin hidas~x3 Mutta ensi kesäksi aion Shionin ihan varmasti tehdä, luultavasti vain shoottipuvuksi ja asuksi, jos tarvitsee jotain päälle pantavaa nopeasti. Ei sillä, ettei Shion ole ihana, mutta yritän keskittyä hieman haastavampiin asuihin tulevaisuudessa ja niihin usein menee enemmän rahaa, joten haluan käyttää niitä useammin. Alkaa hieman conit loppua kesken~ Ellen saisi jostain Higurashi ryhmää johonkin coniin, mikä olisi älysiistiä!


Yukari Yuzuki - Vocaloid 3
Yukari alkaa jo nyt vaikuttaa ikuisuuscossilta, vaikkei se ole järin monimutkainen. Paitsi nuo stereot(?) lanteilla luultavasti tulee tuottamaan ongelmia. Mutta vaikeinta tämän tekemisessä on se, etten löydä mistään oikean väristä tricoota... Ja sen on vähän niin kuin oltava tricoota, koska siitä pitää tehdä sukat ja käsijutut. Kaavat/kaavan paitaan olen jo tehnyt, ja kun oikeanlainen kangas löytyy, teen siitä proton, jos vaikka olenkin kasvanut tai kutistunut. Hupparin olen jo melkein saanut valmiiksi, laiskuus iski ja vain joitain kohtia puuttuu. Myös käsikoru on tehty joskus aikoja sitten. Aloitin tämän teon jo alkusyksystä, mutta se jummasi siihen kankaaseen... Kunhan vain saisin sen joskus, jotta tämäkin valmistuisi, koska tuo asu on niin söpö~!

Siinä oli ne "varmimmat" asut, piilossa koneeni kätköissä on ties mitä muita asuja vain odottamassa vuoroaan. Minulla tuppaa suunnitelmat vaihtumaan lennosta ja pudotessa eli usein. Se ei ole kovin hyvä, kun on hidas tekijä~x3 ...Mistä puheen ollen minunkin pitäisi jo jatkaa Mirkan tekoa, jotta se valmistuisi ajoissa. Mutta kyllä se valmistuu! Vaikka tahdonvoimalla!

~Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti