maanantai 22. heinäkuuta 2013

Animecon X

Tämä tulee nyt aika myöhässä, koska kaikki kuvat olivat minun (Tutti) kamerassa ja lähdin suoraan conista kaverini mökille ja palasin vasta nyt.

Perjantai:
Ei ollut tavaraa yhtään, ei.
Hissiin mahtui vain yksi henkilö tavaroiden kanssa

Heräsimme siinä 09.00 maissa, koska cossit olivat vielä aika mukavasti kesken ja pakkaamista ei oltu edes aloitettu... (kun joskus oppisi olemaan ajoissa) No loppujen lopuksi saimme pakattua ja cossit siihen kuntoon, että ne voi ommella käsin loppuun. Kun bussin lähtöön oli vielä noin 2 tuntia, Rita kysyi, että onhan kaikilla rannekkeet ja tietysti Brouk oli unohtanut omansa kotiin. ...Ja hän asuu tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Noh, siinä sitten pienet paniikit vedettyämme soiteltiin Broukin sisko tuomaan rannekke autolla ja kaikki oli hyvin, jos ei lasketa mukaan sitä että jouduimme juoksemaan ympäri keskustaa Broukin siskoa etsiessä :3
  Kun saimme rannekkeen, jäimme vain odottelemaan bussia. Sitten bussilla Kuopioon ja lattiamajoitukseen nukkumaan. Tosin, alkumatka meni Ritalla ja Broukilla ommellessa cosseja, Rita omaansa ja Brouk eräälle toiselle. Siinä he sitten puhuivat ärräpäistä ja kuinka niitä meinasi päästä, kun bussissa ei viitsitty alkaa kiroilemaan.
No eipä me tietenkään heti päästy nukkumaan lattiamajoituksessa,
kun päätimme autaa kanssa cossaajaa peruukin kanssa. Lopullisesti pääsimme nukkumaan siinä 02.00 maissa.

Lauantai:

Varsinainen conipäivä, jolloin heräsimme kello 07.00. Siinä lagailimme jonkin aikaa ja sitten cossit niskaan. Brouk lähti kaverin hotellille auttamaan cossin laitossa ja heidän oli tarkoitus hakea meidät (Tutti ja Rita) majoitukselta puoli kymmeneltä. Mutta mitenpä kävi, heillä kesti odotettua kauemmin, eivätkä he ehtineet hakea meitä. Meidät heitettiin ulos majoituksesta, kun se meni kiinni (unohdin tietty kameran ja rahat sinne) ja sen jälkeen kävelemään conipaikalle muita conittajia seuraten, koska kumpikaan ei osannut conipaikalle.
Sieni sai hatun :3
  Conipaikalla aluksi vähän miittailua ja cosplaykisan katsomista sekä yleistä derppailua. Sitten oli photoshoot, josta emme ole vieläkään saaneet kuvia. Photoshootin jälkeen lähdimme vaihtamaan cossit pois ja hakemaan ruokaa kaupasta. Rita jäi lattiamajoitukseen, kun kävimme siellä ottamassa cossit pois. Sitten odottelimmekin jo iltabileiden alkua. Iltabileet olivat pettymys, jonka takia meinimme pizzalle oli kyllä huono olo margarita pizzan jälkeen
  Syömisen jälkeen päätimme mennä kaverin hotellille, mutta matkalla huomasimme, että mäkkäri oli auki ja vetäisimme pirtelöt. Kun viimein saavuimme hotellille, emme jaksaneet jäädä sinne, vaan menimme puistoon istuskelemaan ja meille tultiin oikein pitämään seuraa. Ilta meni mukavasti spurgujen kanssa keskustellessa ;D 
 Majoitukseen päästyämme menimme melkein suoraan nukkumaan.

Sunnuntai:

Aamulla taas herätys seitsemältä ja cossit niskaan. Tosin tässä välissä tapahtui melko suuri ongelma; Rita oli nimittäin ottanut väärän peruukin mukaan. Se oli täysin samanvärinen kuin oikea, mutta paljon pidempi. Rita sai pienoisen paniikkikohtauksen, koska tämä tapahtui puoli kymmeneltä, majoitus taas sulkeutui tasalta. Cossin vaihtamiseen ei ollut aikaa, joten peruukki täytyi nopeasti leikata oikean pituiseksi. Ehdimme kuitenkin saada itsemme kasaan ennen kymmentä ja kaikilla oli cossitkin päällä paitsi Ritalla, joka laittoi cossin loppuun pukuhuoneessa. Tällä kertaa kyytimme saapui ajoissa ja pääsimme conipaikallekkin aika aikaisin. Kävimme katsomassa FFFightin, koska Brouk oli kilpailemassa Sofian kanssa. 


Brouk Yukkiina ja Sofia Yunona
Fightin jälkeen menimme nurmikolle istumaan ja syömään viinirypäleitä (osa syy siitä ettemme käyneet katsomassa muita ohjelmia kuin cosplay ohjelmat oli cossini kun vannehameen kanssa tulee kuuma). Eli melkein koko päivä menikin yhdessä kohtaa derpaten.
Se on guanaaaa

Ainut oikea kuva jonka saimme otettua cosseista kuvassa siis Sofia ja Brouk

Sitten kävimme katsomassa cosplayesityskilpailun, joka oli oikein viihdyttävä. Narudossu veti hyvän juonnon ja esitykset olivat hienoja~ Heti kisan jälkeen jouduinkin lähtemään kaverini mökille ja siihen loppui oma Animeconini : D Rita ja Brouk taas lähtivät takaisin conbussilla, Brouk Lahteen ja Rita Helsinkiin.


Kuvia cosseista saatte, kun me niitä saamme~

~Tutti

1 kommentti:

  1. Mä & ja mun kaveri halattiin teit sunnuntaina. :'D Halattiin Bakaa & Broukkista. :'33

    VastaaPoista