torstai 15. toukokuuta 2014

Cosvision 2014 1/2

Heipä hei kaikille~

Blogi on taas vaihteeksi viettänyt hiljaiseloa, jonka syynä on ollut yksinkertaisesti stressi ja kauhia kiire cossien kanssa. Mutta nyt asiaa viime viikonloppuna Turussa järjestetystä Cosvisonista.

Asujamme emme tainneet ehtiä julkistamaan täällä blogin puolella, joten tässä tulee.
 Lauantai:
Tutti- Satsuki Kiryuin - Kill la kill
Rita - Miku Hatsune Senbonzakura - Vocaloid
Brouk - Goddes Madoka - Puella Magi Madoka Magica
   Sunnuntai:
Tutti - Meiko Senbonzakura - Vocaloid
Rita - Miku Senbonzakura - Vocaloid
Brouk . Yui - Angel Beats.


Matkamme alkoi kohti Turkua jo perjantaina, ja mehän kaikki majoituimme lattiamajoituksessa.
Perjantai ilta menikin cosseja tehdessä sillä emme ole vieläkään oppineet sitä, että cossit voi tehdä ajoissa valmiiksi. Väsäsimme asuja noin kello 3.30 asti, jonka jälkeen suoraan nukkumaan ahh niin ihanalle lattialle.


Brouk Madokamina (c) Emilia Lahtinen

Lauantaina herätys noin kello kahdeksan aikaan, jotta ehdittäisiin ajoissa conipaikalle. Kaikki kuitenkin heräilivät samoihin aikoihin ilman herätystä puoli kahdeksan aikoihin. Ollaanko me vain liian tottuneita muiden conien aikaisempiin nousuihin? Brouk oli mukana yksilökisassa, joten me suuntasimme porukalla heti ensimmäiseksi backstagelle pukemaan häntä asuunsa.
  Kun olimme pukeneet Broukia jonkin aikaa, Tutti ja Rita lähtivätkin kiertelemään itse conissa, jotteivat olisi muiden tiellä, mutta Sofia jäi vielä Broukille henkiseksi tueksi . Koska Broukin pukemisessa meni niin kauan, missasimme kaikki ohjelmat, joita olisimme halunneet käydä katsomassa, ja jäimmekin odottamaan cosplaykilpailujen alkua.

Cosplaykisat olivat aivan huikeat! Kutsuvieraskilpailussa oli todella hienoja asuja ja esityksiä ja yksilökilpailussa oli todella hienoja asuja. Ryhmä hall-cosplay kisassa oli aivan ihania ryhmiä. (Tuli siellä katsomossa kuolattua Elinien perään koska TERA ja niin ihanat Elinit ♥)
 Voitot menivät  oikeisiin koteihin, onnittelut voittaneille ja sijoittuneille teillä oli aivan mahtavat puvut~

Cosplaykisojen jälkeen ei tullut tehtyä oikein mitään, mistä täällä tarvitsisi mainita eli yleistä hengausta ja jossain vaiheessa lähdettiinkin kohti majoitusta tekemään sunnuntain cossit loppuun.
  Siinä tuli hetki maalailtua Tutin bootcovereita oikean värisiksi, jonka jälkeen ne jäivätkin odottamaan kuivumista ja Tutti suuntasi kohti kaikenikäisten iltabileitä parin kaverin seurassa.

Tutti Satsukina ja Sofia Nononina (c) Jenna(?)


Sunnuntaina heräsimme, jossain kahdeksan maissa ja siinä sitten meikkailtiin ja laitettiin cossit päälle, ja eikun vaan raahaamaan kamoja tapahtumapaikalle.
  Majoitus oli mukavan lähellä Logomoa, mutta pakko myöntää että se ylikulkusilta tuotti tuskaa.
Conpaikalle päästyä suuntasimme vessaan viimeistelemään cossejamme ja sitten jäimmekin rupattelemaan parin niin ihanan idolin, darra-tädin, sailorpojun, nyyttipään ja hihahyypän kanssa (saitte nyt ihanat lempinimet creditsit menee Ritalle nimien keksimisestä :'D Pahoittelemme myös, jos unohdimme jonkun listasta, syyttäkää kultakalan muistia.). Päädyimme jossain vaiheessa myös photoshoottaamaan (josta saatte kuvia sitten myöhemmin). Pakko sanoa, että kumpikin, Tutti ja Rita, olivat aivan hermoissaan, kun shoottailivat omien cosplayidoliensa kanssa, joita on tullut seurattua netissä jo pitkään. Pyydämme siis anteeksi jos olimme hieman kankeita ja muutenkin vaikeita kuvattavia.
  Shoottaamisen jälkeen emme tehneet oikein mitään erityistä paitsi, että Tutti osti itselleen pienen alpakan~♥
Jossain vaiheessa alkoikin jo matka kotiin ja coni oli jo ohi.

Tutin selfie samalla kun hän tasapainotelee kahta hattua päänsä päällä :'D

Loppuun vielä vähän plussia ja miinuksia

+Logomo oli todella hieno ja hyvä paikka pitää con. Tilaaa oli tarpeeksi ja sijainti oli lähellä juna-asemaa.
+Henkilökunta oli todella mukavaa ja auttavaista.
+Majoitus oli järjestetty todella hyvin ja oli todella ihanaa kuinka meistä myöhään cosseja tekevistä huolehdittiin tarjoamalla teetä ja henkistä tukea~
 +Kisat olivat mahtavat ja kunniavieraskisa hieno idea.
+Photoshoottille löytyi monia paikkoja, mutta harmiksemme emme pystyneet niitä kunnolla hyödyntämään.

-/+Iltabileet olivat todella latteat mutta ei niistäkään kamalaa fiilistä jäänyt kiitos eurovision katsomon.
-/+Kisaajien pukuhuone oli kolmannessa kerroksessa mutta toisaalta tilavat ja viihtyisät.

-Karttoihin ei ollut merkitty selkeästi että normipukuhuoneet on kolmannessa kerroksessa ja tilat oli muutenkin hiukan epäselvät meille, etenkin Ritalle, joka eksyy, kun pyörähtää ympäri. Onneksi pukuhuoneisiin kuitenkin pääsi hissillä, mistä tulee plussaa.
(-Liian monta kiinnostavaa ohjelmaa oli päällekäin keskenään ja kisojen kanssa.)

Seuraavassa postauksessa asiaa cosseista (lähinnä kuvia :'3)

1 kommentti:

  1. AHAHAHAHA repesin tolle uudelle lempparinimelleni aika totaalisesti XDD Ritalle kiitos ja ruusunnuppuja <3

    En taida pahemmin ehtiä muokkailemaan kuvia tällä viikolla huomista lukuunottamatta, mutta saanette ne sunnuntaina räpsimäni muutaman kuvan viimeistään ensi viikolla! :)

    Ps. Toimitan teidän LL-paitulit toiveiden mukaisesti hanamiin!

    VastaaPoista