perjantai 20. kesäkuuta 2014

Desucon 2014 - Lauantai

Heippa taas kaikki~

Lauantai;

Tutti; Tomoyo Sakagami PE - Clannad
Rita; Charlotte Baskerville - Pandora Hearts

Aamulla heräsimme kumpikin ennen herätystä aika samoihin aikoihin. Olimme jo illalla päättäneet, mihin aikaan haluamme olla conipaikalla, ja koska herätys ei ollut vielä soinut, saattoi ottaa hieman rennommin. Kävimme vaihtamassa vaatteita, minä toppiin, jossa meikkaisin ja Tutti suoraan cossiinsa. Aamulla ei tapahtunutkaan juuri muuta kuin vaatteiden vaihto cossiin ja meikkaus ennen/jälkeen sen. Onneksi huoneen vieressä, jossa nukuimme, oli heti peilit, joten saatoimme käyttää isoja peilejä meikkaamiseen. Oli jotenkin tosi ylellistä Cosvisionin jälkeen, jossa meikkasimme pikkupeileillä.

On ne vaan niin suloisia~♥ featuring Chirukan pikku alpakka :'3
Yllättävää kyllä, pääsimme lähtemään vain vartin suunnitellusta aikataulusta jäljessä. Ja tämä oli otettu huomioon aikataulua suunnitellessa; emme kuitenkaan pääsisi lähtemään ajoissa, joten siirsimme lähtöajan varttia aikaisemmalle, joten tavallaan lähdimme juuri silloin kuin pitikin. Tämä on siis harvinaista, yleensä olemme aina myöhässä... Tutti pääsi lähtemään koko cossissa, itse olin vain yläosasta hahmonani, koska hameet jätettiin Sibbelle. Matkalla käväisimme kaupassa, josta ostimme ruokaa päivälle ja illalle sekä jätskit, joita sitten mutustelimme kävellessä. Matka sujui tällä kerralla vielä mukavammin kuin edellisenä iltana, tosin muovipussini hajosi, koska siinä oli liikaa tavaraa ja sen kantaminen oli hivenen hankalaa.

Tapahtuma paikalle pääsimme vain viitisintoista minuuttia myöhässä, kello oli tuolloin suunnilleen 10.15. Olimme jo aiemmin sopineet, että ostamme alpakat Desusta, jos löydämme kivat, joten ennen narikalle menoa kipitimme nopeasti myyntipöydille. Siellä emme katsoneet muita pöytiä, vaan suunnistimme suoraan alpakoiden luokse. Paikka oli yllättävän täynnä ottaen huomioon sen, että se avattiin vartti sitten. Tai juuri sen takia se oli sen verran täynnä. Hetken etsimisen jälkeen löysimme kumpikin haluamamme alpakat ja pienistä vaikeuksista huolimatta saimme kumpikin ostettua alpakat. Ja voi että ne ovat suloisia~!<3

Myyntipöydiltä suuntasimme suoraan narikkaan, jonne jätimme turhat tavarat ja otimme minun hameeni. Siinä narikoiden vieressä sitten puimme hameet päälleni yhteisin voimin, koska yksin en niitä päälleni saa. Yksi toisen hihani ruusuista kuitenkin irtosi ja se piti kiinnittää hakaneulalla. Onneksi niitä oli tullut mukaan, koska siinä vaiheessa alkoi harmittaa kovasti, jos tuollainen asia olisi pilannut cossin. Ei sillä, että siinä olisi muutenkaan erityisesti kehumista, en ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen. Tutilla taas oli osittain tarkoituksella helppo cossi, jotta hän voisi auttaa minua. Lopulta se meni siihen, että hoidin cossiani pääosin yksin, mutta Tutti kantoi laukkuani miltei koko päivän.Kun cossit oli laitettu päälle, näimme pari kaveria ja jäimme seisoskelemaan heidän kanssaan. Tutti haki tässä välissä liput cossikisaan, josta saimmekin melko hyvät paikat. Itse meinasin pariinkin otteeseen hävittää lippuni laukkuni syvyyksiin, joten Tutti päätti ottaa sen kännykkäkuorensa taskuun. Pitänee antaa useamminkin lippuja Tutille, silloin ei ole pelkoa, että ne häviäisivät kovinkaan helposti.
(c)Mviolet


Lauantai meni melko lailla mitäänsanomattomasti, emme tehneet juuri mitään erikoista. Aamupäivällä pääosin pyörimme ympäriinsä hieman sinne tänne metsähallissa ja seisoskelimme paljon paikallamme tuttuihin törmättyämme. Minusta otettiin paljon kuvia ja sain paljon kehuja, mistä olen todella iloinen! Mutta en voinut lakata miettimästä, kuinka moni näki vain ison hameen eikä itse teknistä toteutusta. ...En taida oikein osata ottaa kehuja vastaan... Mutta kaikki ne kehut saivat kuitenkin mieltäni ylemmäs. Eräs parhaiten mieleenjääneistä kuvapyynnöstä oli, kun kaksi aasialaista tuli pyytämään kuvaa, jonka jälkeen he antoivat minulle karkkia. Siis karkkia. ...Mitä? En ole ennen saanut karkkia, kun kuvaa on pyydetty, joten hämmennyin kovasti tästä. Siinä sitten yritin surkealla englannilla kiittää hämilläni, kun miehet jo ehtivät lähteä. Karkit söin vasta kotona ja täytyy sanoa, että hyviä olivat. Pääsin myös muutamaan videoon, joissa tosin vain poseeraan paikallani, koska en keksinyt mitään liikettä tai vastaavaa.

Meidän oli tarkoitus kuvailla Lottiani, mutta ympäristö ei ollut se kaikkein suotuisin kyseiselle hahmolle, joten päätimme pitää erillisen kuvaussession sitten myöhemmin kotona, jossa on paljon enemmän sopivia paikkoja. Photoshoottia odotellessa~ Tästä syystä minulla on tasan yksi kuva cossistani, jonka kaverini otti ja lähetti. Tuttikaan ei saanut omaa shoottiaan pidettyä ryhmänsä kanssa, vaikka heillä oli ollut tarkoitus. Ei oikein onnistunut lauantaina kuvailut. Mutta eivät ne oikein missään conissa onnistu pääpäivänä.

Sitten tuli kisat. Niitä ennen kävimme riisumassa hameeni pois, koska en olisi päässyt istumaan vannehameeni kanssa. Tuli todella alaston olo, kun hihhuloin shorteissa ilman mitään hametta. Tosin lantioni huusi riemusta, kun sille ei enää tullut vannehameen painoa. Kisat itsessään olivat melko mitäänsanomattomat. Voittajaesitys oli ehdottomasti paras, onnea Rimpulle~ Harmittaa vähäinen osallistujamäärä, mutta sille nyt ei voi mitään. Hall cosplay puolestaan oli tosi korkeatasoinen, ne puvut olivat vain niin upeita. Pari kaveriammekin pääsi lavalle, mutta kummallekaan ei tullut sijoitusta. Voittajakolmikko oli kyllä upea, etenkin Apteekkari oli aivan uskomaton. Näin asun pari kertaa läheltä ja herranjestas miten siisti se oli.

Kisan jälkeen kävimme vaihtamassa hameet takaisin päälleni, koska halusin vielä pitää koko cossia päällä ja olo oli liian alaston. Tämän jälkeen Tutti meni meidokahvilaan kavereittensa kanssa tapaamaan paria kaveria, jotka työskentelivät siellä meidona ja butlerina. Käväisin kahvilan puolella, mutta lähdin nopeasti, koska uusi ruusu irtosi ja halusin kiinnittää sen rauhassa. Sitä kiinnittäessäni minusta tultiin pyytämään kuvaa, josta oli pakko kieltäytyä. Jäi vain mietittymään, eivätkö ihmiset osaa hieman katsoa, koska on paha hetki pyytää kuvaa? Kun olin saanut ruusun kiinni ja meikit kuntoon lähdin kiertelemää ja törmäsinkin pariin kaveriin, joiden kanssa jäin hengailemaan. Siinä seisoskellessani tapasin useammankin kaverin, mutta kaikki olivat samaan aikaan menossa syömään. Eräs vietnamilainen mies tuli tällöin juttelemaan minulle pidemmäksi aikaa. Oli hauska jutella, vaikka englantini oli taas kerran surkeaa.
Tämänkin kuvan nappasi mviolet

Tutti palasi kahvilasta hieman ennen DesuDance!'a ja jätti laukkunsa minulle, jolloin varmisti, etten varmasti liiku paikaltani. Eräs toinen kaveri jätti kassinsa myös luokseni siksi aikaa, kun kävi tanssimassa. Onneksi minun ei tarvinnut yksin vahtia tavaroita, vaan kaverini ja hänen kaverinsa pitivät minulle seuraa. Tanssimisen jälkeen jäimme katsomaan AKBabesien esityksen. Sitten vietimme vielä hetken metsähallissa Tutin kanssa tanssineen kaverin kanssa, kunnes menimme ottamaan hameeni pois. Sillä kerralla ne piti laittaa siististi pussiin, josta ei oikein meinannut tulla mitään. Kyllä ne kuitenkin sinne lopulta menivät, mutta hieman rytyssä. Täytyy silittää ne kunnolla ennen seuraavaa käyttöä. Tällä kerralla sain hameen päälleni ja alaston olo helpotti.

Kävimme katsomassa illalla vielä Cosplayvalokuvauspaneelin, joten emme olleetkaan täysin pahoja hengaajaernuja. Itse paneeli ei tarjonnut mitään uutta, olisimme toivoneet vaikka vinkkejä kuvien ottoon, posetuksiin ym. mutta näitä ei ollut. Paneeli oli ihan kiva, mutta jotain jäi puuttumaan. Paneelin hauskin kohta taisi olla, kun Elffi kertoi Calssaran luulleen porojen olevan taikaeläimiä kuten yksisarviset tai lohikäärmeet. Oikein muuta sanottavaa paneelista ei juurikaan ole. Ihan kiva paneeli oli, josta tuntui puuttuvan jotain tärkeää.

Paneelin jälkeen suuntasimme takaisin majoitukseen jälleen kaupan kautta. Ostimme ruokaa aamuksi, mutta tällä kertaa emme ostaneet jäätelöä. Majoituksessa otimme cossit pois ja söimme iltapalaa, jonka jälkeen siistimme hieman tavaroitamme ja menimme nukkumaan.

~Rita

3 kommenttia:

 1. Teitä oli niin kiva nähdä ja jutella lauantaina ;u:
  ja alpakoiden paijailua <3
  Sinun charlotte cossi oli kyllä upea,pidin paljon niistä röyhelö kohdista (koska röyhelöt <3) + se hiuskoriste oli kiva ;u:
  Sanoisinko että kokonaisuudessaan puku oli upea,hyvää työtä!
  Toivottavasti saadan sovittua senbon shoottailu pian koska olisi kiva nähdä teitäkin ennen traconia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuakin oli ihana nähdä, uskalletaan nykyään jopa tulla puhumaan~
   Alpakat~<3
   Kiitos kovasti~! ...Ne röyhelöt, vähän vain kuolin niite tehdessä...~ Mutta röyhelöt on ihania, kun ne saa valmiiksi~ Tutti teki sen hiuskoristeen minulle, koska aikani loppui kesken, aika respeksit siis hänelle~
   Kiitos vielä kerran~!<3 Itse taas rakastuin Maryysi, se oli niin suloinen ja hyvintehty~
   Kyllä me saadaan joku sopiva aika sovittua, kunhan vain aletaan yrittämään! Tracoon on vielä niin pitkä aika, että olisi mukava nähdä ennen sitä~

   Poista
  2. Haha,kyllä olemme ylittäneet rajat!
   Eipä mitään,sinun cossisi ovat aina hienoja ja hyvin tehtyjä :3
   Aaaw,kiitos~ ;u: ensimmäiseksi mekoksi Maryn cossi oli kyllä onnistunut (pakko myöntää öhöhö).
   Jep ja toivotaan että tämän suomen ihana kesäinen sää suosisi meitä edes hieman ~

   Poista