sunnuntai 24. elokuuta 2014

Momo Kisaragi - Photoshoot

Heippa kaikki ihanaiset~!

Emme ole vieläkään saanet virallisia Love Live -shootin kuvia, joten niitä pitää odottaa vielä jonkin aikaa. Sen sijaan saatte Momon kuvia, jotka kävimme nappaamassa ja ennen koulujen alkua. Jos tarkasti haluaa tietää, kävimme pyörimässä Helsingin keskustassa päivää ennen Tutin Sherylin kuvauksia. Kuvat tulevat hieman myöhässä, koska sain ne vasta muokattua. Kävimme tässä välissä lomalla Turkissa, koulut alkoivat ja Traconin cossin kanssa on tullut hivenen kamppailtua, joten kuvien käsittely tuntui venyvän kovin pitkälle. Tässä niitä kuitenkin tulee~

Hahmo; Momo Kisaragi
Sarja; Kagerou Project
Kappale; Moon-Viewing Recital
Kuvattava; Rita
Kuvaaja; Tutti
Jälkikäsittely; Rita
Kuvauspaikka; Helsingin keskusta, hieman siellä täällä
Täytyy paljastaa, että tuo viikonloppu oli itselleni rankin kuvausviikonloppu, jossa olen ollut. Muuten se ei välttämättä olisi edes ollut paha, mutta olin puoliksi kipeänä, jota olin ollut koko kesän, joten se, että juoksentelen paikasta A paikkaan B toisena päivänä ja toisena päivänä pompin kameran ja helman välillä, ei ollut kovin fiksua. Sheryl olisi tarvinnut oman assarin, mutta jouduin sitten toimittamaan kuvaajan ja assarin hommassa. Momo onneksi on niin pieni cossi, ettei se tarvitse erillistä avustajaa. Enkä vain voi lakata ihkuttamasta kuinka mukava se on päällä, kuin normivaatteet~

Tämä kuva näytti kovin pelottavalta kamerassa,
säikähdimme hieman Tutin kanssa


Yksinkertaisuudestaan huolimatta Momo on tällä hetkellä yksi lempicosseistani ja olen siihen jopa miltei tyytyväinen, mikä on jo iso saavutus. Yksi päällimmäisistä asioista, jotka olisin voinut tehdä paremmin, on huppu. En tajunnut leikata ja värjätä siihen vuorta, ja koska värjäsin tuon vaaleanpunaisen itse, en juurikaan voinut asialle enää mitään värjäyksen jälkeen. Ensi kerralla olen sitten fiksumpi. Värjäyksestäkään ei tullut täysin tasainen, mutta kukaan ei tuntunut huomaavan sitä ja en oikein tiedä, mitä tehdä kyseiselle asialle. Muuta kuin itkeä paniikissa hetken aikaa ja jatkaa sitten cossin tekoa.


Vahinkolaukaus, mutta jotenkin tykästyin tähän~


Momo on hyvä cossi, jonka voi vain repäistä kaapista mukaan coniin, jos ei ole aikaa tehdä useampaa uutta cossia. Keväämmällä Mugi toimitti sen cossin virkaa, mutta koska peruukki on minulla vain lainassa, on hyvä saada toinen vaihtoehto. Ja tuo peruukki on niin ihana~<3 Sen alla on mustaa kuitua, koska animelogiikka, joten luultavasti useat ajattelivat omien hiusteni näkyvän, etenkin kun minulla on tummat hiukset, vaikkei mustat. A-conissa olikin yllättävää, että vain kaksi henkilöä mainitsi asiasta, ehkä kukaan muu ei viitsinyt tai sitten se ei näytäkään niin pahasti omilta hiuksiltani. Olin kuitenkin iloinen, kun joku mainitsi asiasta, koska se osoitti henkilön huolehtivan.

Random fakta, en siedä mitään juomia, joissa on hiilihappoa.
Yritinkin koko ajan olla irvistelemättä ja juoda nätisti.


Mielestäni shootista tuli kivasti kuvia ja kaikki eivät ole ihan samanlaisia, paitsi ne kolme... Hupsista~ Momoa voisin shoottailla mielelläni vielä joskus uudestaan ja mahdollisesti korostaa silmävoimaa enemmän. Idoliversion olen ehdottomasti kuitenkin vielä tekemässä, joten jos saisin viimeistään siitä katseenvangitsija kuvia.

Jotenkin tuntuu, että olen kirjoittanut ties kuinka paljon kaikkea turhaa ja asiaa ei ole juuri nimeksikään... Kirjoitustaidot on hieman ruosteessa, pitänee alkaa kirjoittamaan enemmän vaikka tännekin. Tosin en juurikaan saa asioita aikaan ja teen niin yksinkertaisia cosseja, että ei niiden wippejä jaksa lukea. Noh, Senbonzakura shootin postauksen aion kirjoittaa sitten, kun olen kuvat kunnolla läpi käynyt ja ne on muokattu. Love Liven -shootti postaus taas tulee kun tulee.

~Rita

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja olet todella söpö momona ;3:
  Pitää joskus käydä shoottailemassa Maryä ja momo,kun silloin kysyit ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti~<3 Söpö peruukki voi näemmä tehdä ihmeitä~x3
   Joo, niin pitäisi~ Siitä pitää sopia sitten tarkemmin~^^

   Poista