keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tracon suunnitelmat

Heippa kaikki rakkaat~!

Tracon lähestyy vääjäämättä ja tunnelma meillä on paniikin sekainen odotus. Paniikki tulee lähinnä allekirjoittaneen puolelta, kaikki ei ole vielä valmista ja aikataulusta ollaan jäljessä, mutta vietän huomisen päivän kotona flunssan takia, joten saan armollisia lisätunteja. ...Mutta olen taas kipeä ennen conia.... Olin kipeänä Animeconissa ja nyt voin vain ristiä sormet ja toivoa parantuvani ennen perjantaita. Ensi viikolla olisi näyttökin, jota pitäisi ehtiä harjoitella. Tuttikin on ollut kipeänä, mutta voi onneksi jo paremmin, joten toivottavasti hän paranee kokonaan ennen viikonloppua.

Mutta oikeaan asiaan~! Lauantai kierrätämme kumpikin vanhoja cossejamme, koska uudet tulevat sunnuntaille ryhmämme kolmannen henkilön pyynnöstä. Tämä sopi meille oikein hyvin, hänelle, kun tulee kaksi uutta cossia ja haastavamman haluaa luonnollisesti laittaa lauantaille.

Lauantai

Tutti;
Pamela Ibis
Atelier Rorona

Sen jälkeen, kun Tutti on väsynyt vannehameeseen ja muihin "mukaviin" juttuihin, hän vaihtaa siviileihin.

Rita
Siesta 556
Umineko no Naku Koro ni

Sunnuntai

Tutti; Erina Toudou (vasemman puoleinen)
Rita; Anju Yuuki (keskellä)
Love Live! School Idol Project

Olemme jo ihan innoissamme Traconista, tapahtuma on yksi suosikeistamme~ Mutta cossi tuntuu huutavan jatkamaan, koska aloin kirjoittamaan tätä, kun odotin, että maalit kuivuisivat. Taitaa olla parasta palata cossin tekoon, jotta se valmistuisi ajallaan. Onnea kaikille cossien kanssa kamppaileville ja Traconissa nähdään~

~Rita kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti